Bel direct: +31 412 690 690

Partners

MobiCoach mag met vele partners samenwerken, onderstaand wordt een greep weergegeven van partners waar we de afgelopen jaren koppelingen mee hebben mogen maken. We zijn trots op fijne samenwerkingen en staan ervoor open om met meerdere partijen een optimaal resultaat voor onze klanten te realiseren.

tans_logo_splash

TANS is al meer dan 30 jaar leverancier van transportmanagementsystemen. Met Talis TMS van TANS kunnen partners gebruik maken van een gebruiksvriendelijk transportmanagementsysteem. MobiCoach heeft meerdere koppelingen gemaakt in samenwerking met TANS. 
Website: https://www.tans.net 

get

PTV levert zowel ritplanningssoftware als navigatie. Met beiden is er een koppeling mogelijk binnen MobiCoach. De trucknavigatie van PTV brengt uw chauffeurs veilig van A naar B, rekening houdend met hoogtes, breedtes en toegestane wegen voor vrachtwagens.
Website: http://www.ptvgroup.com/

transfollow

MobiCoach is een van de eerste partners die TransFollow heeft geimplementeerd in de app. Wilt u het e-CMR gebruiken om digitaal uw CMRs te kunnen verwerken? De verwerking hiervan kunnen we eenvoudig via TransFollow laten verlopen.
Website: http://www.transfollow.nl/

centric-logo-x2-420x159

Centric levert transportmanagementsystemen en complete fulfillment voor voornamelijk retail. Van warehousing voor retail tot aan het plannen van de ritten voor distributie. De rit wordt verder verwerkt binnen MobiCoach en de data weer verstuurd naar Centric.
Website: https://www.centric.eu/

subvention

Subvention is een goede partner op het gebied van subsidieadvies. Advies nodig over subsidies in de transportsector? Dan bent u bij Subvention aan het goede adres. 
Website: https://www.subvention.nl 

0f6007e31aaa4352dd26ec20174d2ad97faf401a

Ixolution levert een standaard transportmanagementsysteem waardoor u als klant kan profiteren van een stabiele oplossing. 
Website: https://www.ixolution.com/

soloplan_owler_20181016_133803_original

Soloplan is een Duitse leverancier van transportmanagementsystemen. Plan uw ritten in de software van Soloplan, volg en verwerk uw ritten via MobiCoach.
Website: https://www.soloplan.com/

oslogo

OakSoft is gespecialiseerd in software voor de evenementenbranche. Het plannen van ritten die specifiek op het juiste tijdstip uitgevoerd moeten worden. In combinatie met fleetmanagementsoftware kan worden gemonitord of de goederen ook op tijd geleverd worden.
Website: http://www.oaksoft.eu/

ortec

Welke pallets moeten in welke vrachtwagen, en in welke volgorde? Welke routes moeten de vrachtwagens volgen om hun vracht zo efficiënt mogelijk af te leveren? Ortec zorgt voor de correcte planning en routing.
Website: http://ortec.com/

microsoft-navision-dynamics_rainbow-logo_new

Rainbow Solutions biedt een TMS en ERP oplossing voor de logistieke sector. 
Website: https://www.rainbowsolutions.nl/

logo-horizontaal-kleur

Rigter zorgt voor efficiënte ritplanning zodat uw rit eenvoudig uitgevoerd kan worden.
Website: https://www.rigter.com/

Logo-FAIT-Logistic-2019

Maak orders, ritten en meer aan in het TMS van For All IT Logistic en zorg voor een efficiënte ritplanning.
Website: https://www.forallit.nl/

logo

Agepe ontwikkelt software met betrekking tot ritplanning, calculatie en orderopvolging.
Website: https://www.agepe.net

Intris 2015

Intris levert cloud-based oplossingen voor de transportsector. Van warehousing, douane-afhandeling en het plannen van ritten, als het doorzetten van ritten naar een fleetmanagementsysteem.
Website: http://www.intris.be/

Art-Systems-Logo-Name-150px

Art Systems levert software voor transportmanagementsystemen. Het transportmanagementsysteem van Art Systems is modulair opgebouwd en biedt veel mogelijkheden. 
Website: http://www.artsystems.nl/

Meer...

MobiCoach maakt met veel leveranciers van transportmanagementsystemen koppelingen en gaat daarin ook geen uitdagingen uit de weg. Wilt u graag weten of we een koppeling hebben met uw TMS-leverancier? Of wilt u weten of het mogelijk is om een koppeling te leggen met uw TMS-leverancier? Neem dan contact met ons op. 

Scroll to top