Bel direct: +31 412 690 690

Slimme toepassingen in het transport

De afgelopen jaren is MobiCoach, samen met Yunex, BeMobile, SmartWayz en het Ministerie van I&W bezig geweest met een project om verkeersinformatie ter beschikking te stellen op de boordcomputer voor vrachtwagenchauffeurs. Denk hierbij aan in-truck waarschuwingen bij incidenten, informatie over matrixborden, een streepje voor bij verkeerslichten of data over wegwerkzaamheden. Het is mooi dat er steeds meer informatie gedeeld wordt tussen verschillende partijen, om zo uiteindelijk de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

Er is voornamelijk geïnvesteerd in het ontwikkelen van een standaard die op termijn hopelijk alle FMS-leveranciers gaan gebruiken, met als doel om het vrachtverkeer efficiënter en veiliger te maken. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Lees ook meer over de subsidieregeling en bijbehorende informatie op de website van Smartwayz.

Slimme toepassingen in het transport
Schuiven naar boven