Bel direct: +31 412 690 690

MobiScout Mobile App

De MobiScout Mobile app is toegankelijk via zowel een smartphone als een tablet met een Android-besturingssysteem. Hierdoor kunt u deze oplossing laagdrempelig en flexibel inzetten. In de praktijk wordt dit systeem vaak gekoppeld aan de chauffeur. Op deze manier krijgt u niet alleen meer overzicht en grip op uw chauffeurs, maar ook op uw charters.

Met behulp van de smartphone of tablet registreert de app positie en beweging waardoor het op de thuisbasis inzichtelijk blijft waar een chauffeur zich bevindt. Door automatisch vast te stellen wanneer de chauffeur in beweging is, hoeft hij enkel een activiteit door te geven bij stilstand. Dit scheelt handelingen en zodoende ook tijd. Door het overzichtelijke menu is de app eenvoudig te bedienen, ook wanneer de smartphone of tablet zich in een voertuigcradle op het dashboard bevindt. 

Functionaliteiten MobiScout Mobile

Met MobiScout Mobile kan de chauffeur alle relevante informatie die voor hem van toepassing is inzien. Van globale ritinformatie tot de details van de levering, het registreren van de activiteiten en het contact met de thuisbasis. Binnen MobiScout kan het systeem naar uw wensen aangepast worden. Zo heeft u op uw thuisbasis ook de relevante informatie bij de hand en kunt u daarop uw analyses maken. MobiCoach denkt graag met u mee naar een totaaloplossing voor uw logistieke processen.  

In de screenshots hiernaast wordt een Zebra-toestel getoond, dit is echter niet het enige type toestel waar MobiCoach mee werkt. De app kan op meerdere typen toestellen worden geïnstalleerd waardoor u flexibel bent in de aanschaf of het behoud van toestellen.

Demo aanvragen

Modules binnen MobiScout Mobile

Onze oplossingen omvatten meerdere producten en modules die u kunt combineren. We stellen graag met u het perfecte maatwerkpakket voor u samen. Zodat u niet onnodig voor functionaliteiten betaalt waar u geen gebruik van maakt, maar zodat uw fleetmanagementsysteem naar uw wensen wordt ingericht. Bent u op zoek naar specifieke modules, functionaliteiten die niet zijn beschreven of een aangepast pakket? Neem dan even contact met ons op.

Lite

Pro

Pro+

Meer weten over onze producten en oplossingen?

MobiScout Suite

Wat zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol fleetmanagementsysteem? Welke modules heb ik wel of niet nodig?...

Lees meer

MobiScout Universal

MobiScout Universal is een webbased versie van het uitgebreide pakket MobiScout Suite. Dit betekent dat waar MobiScout...

Lees meer
Schuiven naar boven