Bel direct: +31 412 690 690

Bulkvervoer

Bij het bulkvervoer worden vloeistoffen vervoerd, verdeeld in één of meerdere compartimenten. Bij vloeistoffen is veiligheid dermate van belang, dat er gekozen kan worden voor diverse activiteiten binnen de rit zoals vegen en spoelen. Om dit te monitoren als planner, komt de chauffeur in een vragenpad terecht dat voor uw leveringen van belang is. We gaan graag met u bekijken wat voor uw ritten belangrijk is om te monitoren en wat u graag gedurende de dag wilt weten van uw chauffeurs.
Onderstaande punten zijn onderdelen die vaak van belang zijn in het bulkvervoer, naast de standaard functionaliteiten die veel gebruikt worden. 

dcp_4275_1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staalduinen

Staalduinen levert aan verschillende klanten vloeibare producten zoals AdBlue, vloeibare meststoffen en smeerolie. In circa 80 vrachtwagens wordt de oplossing van mobile devices in combinatie met blackboxen van MobiCoach gebruikt. De chauffeur weet exact welk product geleverd moet worden en werkt met verschillende compartimenten om zo het juiste product te leveren. Aan het eind van de stop wordt een Proof of Delivery verstuurd per e-mail zodat zowel de opdrachtgever als het kantoor weet dat er geleverd is. Zowel in de vrachtwagen als in de loods werken de medewerkers met een NFC-tag. In de loods kunnen medewerkers inklokken op een prikklok van MobiCoach zodat alle gewerkte uren van medewerkers binnen MobiScout geregistreerd worden.

Mogelijk vindt u dit ook interessant

MobiScout Suite

Wat zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol fleetmanagementsysteem? Welke modules heb ik wel of niet nodig?...

Lees meer

Distributievervoer

Bij het distributievervoer komt de chauffeur op verschillende adressen om goederen te leveren. Het is daarbij...

Lees meer

E-CMR

Het CMR is een internationale conventie bij grensoverschrijdend vervoer, of bij binnenlands transport als onderdeel van...

Lees meer

MobiScout Mobile App

De MobiScout Mobile app is toegankelijk via zowel een smartphone als een tablet met een Android-besturingssysteem. Hierdoor...

Lees meer
Schuiven naar boven