Bel direct: +31 412 690 690

Totaaloplossing MobiScout

MobiCoach heeft diverse producten ontwikkeld om zo grip te houden op uw fleet. Fleetmanagement wordt eenvoudig gemaakt door gebruik te maken van een combinatie van onderstaande producten. Ieder product heeft verschillende functionaliteiten en is bedoeld voor verschillende typen medewerkers. 

Mobiscout mobile

MobiScout Mobile is voor chauffeurs de app waarmee ze kunnen communiceren, alle activiteiten kunnen registreren, bekijken en stops af kunnen melden.

MobiScout planner app

De planner app is een light versie van MobiScout Suite, waardoor u op uw eigen mobiele telefoon altijd zicht heeft op uw voertuigen en chauffeurs.

Mobiscout suite

MobiScout Suite is het totaalpakket voor het monitoren van vrachtwagens, chauffeurs, urenregistratie, salarisvoorloop en managementinformatie.

Mobiscout universal

Met MobiScout Universal is uw data overal en altijd in de cloud bereikbaar. U bent niet gebonden aan uw vaste werkplek, maar voert aanpassingen door waar u maar wilt.

Welke oplossing is voor uw medewerkers relevant?

MobiScout Mobile is de app voor de chauffeurs onderweg. De app maakt het mogelijk om stops in te zien, vragen te beantwoorden, de juiste navigatie te volgen en om een stop correct af te handelen.

Gebruiksvriendelijk, intuitief en flexibel ingericht, zorgt MobiScout Mobile ervoor dat uw chauffeur geen zorgen onderweg heeft over de afhandeling van zijn rit.

MobiScout Mobile bevat nog veel meer functionaliteiten. Wilt u hier graag meer over weten? Lees dan alles over MobiScout Mobile

MobiScout Mobile - Tablet

Beheerders en planners kunnen alle benodigde informatie zien in MobiScout Suite, MobiScout Universal en de MobiScout Planner app. 

MobiScout Suite biedt u alle mogelijkheden om uitgebreid de planning te bewerken, berichten te sturen, uren en periodetotalen te verwerken conform de CAO en het arbeids- en rijtijdenbesluit te handhaven. Vanuit MobiScout Suite heb je ook zicht op het motormanagement indien u gebruik maakt van een blackbox in uw vrachtwagen. Zo kunt u besparingen op brandstofverbruik realiseren door te sturen op zuiniger rijden. 

MobiScout Universal zorgt ervoor dat u de meeste functionaliteiten uit MobiScout Suite overal kunt uitvoeren, waardoor u  niet gebonden bent aan uw vaste werkplek.

De MobiScout Planner App zorgt ervoor dat u thuis op de bank of onderweg snel zicht heeft op de belangrijkste informatie. Hierin staat alle informatie over de huidige voertuigen, chauffeurs, statussen en berichten vermeld. Zo bent u altijd én overal op de hoogte.  

De CAO van het beroepsgoederenvervoer is gebonden aan verschillende regels en vergoedingen ten opzichte van diverse soorten uren. 
MobiScout Suite houdt rekening met al deze factoren en berekent voor u de salarisvoorloop, zodat het alleen nog maar doorgezet hoeft te worden naar uw boekhoudpakket.

Het corrigeren van uren, dagen, vakantiedagen en ziekte kan ook in MobiScout, zodat het cirkeltje rond is wanneer u aan de loonverwerking begint. 

De basis om de kostprijs van uw ritten te berekenen kunt u ook halen uit MobiScout. Zo ziet u exact hoeveel uren er aan een bepaalde rit zijn besteed en hoeveel kilometers hiervoor zijn gemaakt.

Depotmedewerkers noteren eenvoudig de emballage en relevante informatie die direct beschikbaar wordt voor beheerders en planners op de thuisbasis. 

Ze hebben de mogelijkheid om ritten te controleren, bij te werken, te corrigeren en af te vinken. Wilt u meer weten over deze oplossing? Lees dan verder over emballage digitaliseren

Modulair opgebouwd

De combinatie van verschillende producten die bestemd zijn voor gebruik door verschillende typen gebruikers, zorgen voor verschillende modules die afgestemd worden op u als klant. Veelvoorkomende combinaties worden onderstaand weergegeven, zodat u een beeld heeft bij welke mogelijkheden er zijn. 

Lite

Pro

Pro+

Meer weten over de producten van MobiScout?

MobiScout Suite

Wat zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol fleetmanagementsysteem? Welke modules...

Lees meer
Schuiven naar boven