Bel direct: +31 412 690 690

MobiScout Planner App

U beheert voertuigen maar bent zelf ook vaak onderweg? De MobiScout Planner app stelt u in staat om met uw smartphone of tablet een wagenpark te monitoren. Hiermee wordt de flexibiliteit, efficiëntie en continuïteit van uw bedrijf vergroot. Allemaal aspecten die in deze ad hoc omgeving, waarin transport en logistiek zich bevindt, meer dan ooit van belang zijn. Hierdoor kunt u kostenefficiënt werken en optimaal plannen. Met de MobiScout Planner app heeft de gebruiker of planner ook buiten zijn vaste werkplek inzicht op de voertuigen en chauffeurs. Ideaal inzetbaar voor kleine bedrijven, eigen rijders of werknemers met flexibele werkplekken.

Binnen de MobiScout Planner app heeft u de belangrijkste mogelijkheden van MobiScout Suite en Universal om uw transport te monitoren en bij te sturen. 

Zo stuurt u eenvoudig berichten naar uw chauffeurs, heeft u overzicht over waar uw vrachtwagens zich op dat moment bevinden en kunt u specifiek inzoomen op ritten, voertuigen en chauffeurs. 

De MobiScout Planner app is beschikbaar voor smartphone of tablet.

Wilt u graag meer weten over de MobiScout Planner app? 

Demo aanvragen

Meer weten over onze producten en oplossingen?

MobiScout Suite

Wat zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol fleetmanagementsysteem? Welke modules heb ik wel of niet nodig?...

Lees meer

MobiScout Universal

MobiScout Universal is een webbased versie van het uitgebreide pakket MobiScout Suite. Dit betekent dat waar MobiScout...

Lees meer

MobiScout Mobile App

De MobiScout Mobile app is toegankelijk via zowel een smartphone als een tablet met een Android-besturingssysteem. Hierdoor...

Lees meer
Schuiven naar boven