Bel direct: +31 412 690 690

Emballage digitaliseren

Dagelijks worden er honderden en wellicht zelfs duizenden eenheden aan emballage getransporteerd. Dragers zoals pallets en rolcontainers horen voor veel vrachtwagenchauffeurs bij de dagelijkse gang van zaken.
Om grip te krijgen welke emballage er van A naar B wordt gebracht, kent MobiScout Mobile een module die speciaal is ingericht voor emballageverwerking.
Een chauffeur kan op zijn smartphone door middel van een overzichtelijk menu bijhouden hoeveel emballage hij ergens laadt en lost.

Het registeren van de emballage kunt u bij MobiCoach combineren met ‘proof of delivery’, waarbij er een digitale handtekening geplaatst moet worden om de levering en/of uitwisseling van emballage goedgekeurd kan worden.
Dat zorgt er ook voor dat uw administratie en planning direct op de hoogte is van hetgeen er geleverd is, wat er aan emballage is achter gelaten en retour genomen. Dit zorgt ervoor dat u op kantoor meteen uw factuur uit kunt sturen.

Controleren emballage op het depot

Als de chauffeur terug komt op het depot met retour genomen emballage, is er een mogelijkheid om door een depotmedewerker de emballage te laten controleren. Per rit wordt alle emballage bij elkaar geteld zodat de depotmedewerker alleen het totaal aan emballage hoeft te controleren. 

Correcties kunnen nog doorgevoerd worden zodat de depotmedewerker en zo ook de thuisbasis grip heeft op de emballage die retour gemeld wordt. 

De gecontroleerde emballage wordt weer verwerkt in MobiScout en kan meegestuurd worden naar uw TMS / ERP / Ordersysteem.

Mogelijk vindt u dit ook interessant

MobiScout Mobile App

De MobiScout Mobile app is toegankelijk via zowel een smartphone als een tablet met een Android-besturingssysteem. Hierdoor...

Lees meer

Distributievervoer

Bij het distributievervoer komt de chauffeur op verschillende adressen om goederen te leveren. Het is daarbij...

Lees meer

Levensmiddelentransport

Het levensmiddelentransport is heel bewerkelijk. Er moet rekening gehouden worden met rijtijden, ETA, emballage, temperaturen in...

Lees meer
Schuiven naar boven