Bel direct: +31 412 690 690

MobiScout Universal

MobiScout Universal is een webbased versie van het uitgebreide pakket MobiScout Suite. Dit betekent dat waar MobiScout Suite op je computer geinstalleerd wordt, MobiScout Universal overal toegankelijk is zodra je internet hebt. 
Met grotendeels dezelfde functionaliteiten zorgt het programma ervoor dat u overal bij uw data kan. Zoals bij alle producten van MobiCoach werkt het programma intuitief en gebruiksvriendelijk. 

Functionaliteiten van MobiScout Universal

  • Berichtenmodule: stuur tekstberichten, foto’s naar elkaar zodat er minder gebeld hoeft te worden. 
  • Plaatsbepaling en statusberichten zorgen voor gedetailleerde informatie over waar de chauffeur zich op dat moment bevindt, wat hij aan het doen is en hoe de dag gelopen is. 
  • Vanuit de CAO Beroepsgoederenvervoer zijn er veel regels opgesteld met betrekking tot verloning van de chauffeurs. MobiScout registreert deze typen uren en berekent de  voor urenberekening conform CAO, daarna kunt u eenvoudig een salarisvoorloop uitdraaien.
  • Planningsmodule: voor opvolging van order- en ritplanning
  • Rij- en arbeidstijdenmodule: voor registratie van de rij- en arbeidstijden conform het arbeids- en rijtijdenbesluit
  • Temperatuurmodule: voor temperatuurregistratie met sensoren
  • Een actueel overzicht van chauffeurs, voertuigen, opleggers en uw ritten.
  • Meer… MobiScout Universal bevat veel specifieke functionaliteiten die het gebruikers eenvoudig maakt. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua exports, uren, correcties, ritopvolging, plotten van routes en meer. Wij laten u graag een keer alle functionaliteiten zien. Geinteresseerd in een demo? Vraag ‘m dan nu aan! 

Demo aanvragen

Combineer MobiScout Universal met...

MobiScout Suite

Wat zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvol fleetmanagementsysteem? Welke modules heb ik wel of niet nodig?...

Lees meer

MobiScout Mobile App

De MobiScout Mobile app is toegankelijk via zowel een smartphone als een tablet met een Android-besturingssysteem. Hierdoor...

Lees meer
Schuiven naar boven