Bel direct: +31 412 690 690

Afvalstoffentransport

Afvalstoffentransport; vaak nationaal, waarbij het gaat om kleine containers huis-aan-huisafval, containers van grote organisaties of juist grofvuil na de verbouwing. Een mooie optie bij fleetmanagement in afvalstoffentransport is een weegsysteem waardoor uiteindelijk de rekening gemaakt kan worden. Een transporteur van afvalstoffen rijdt vaak in de regio naar veel verschillende locaties om de stops af te handelen.

In het afvalstoffentransport wordt vaak een combinatie tussen blackbox, MobiScout Mobile, MobiScout Suite en de MobiScout Planner app gebruikt. Zo heeft de chauffeur alle mogelijkheden onderweg en heeft u als beheerder op kantoor én onderweg de mogelijkheid om uw wagenpark te monitoren. 

Fleetmanagement in afvalstoffentransport

Een weegsysteem in het afvalstoffentransport zorgt ervoor dat u snel het juiste aantal kilo’s kunt factureren aan uw eindklanten. Naast dat u de gewogen kilo’s snel kunt facturen, is het tijd- en kostenbesparend voor de chauffeur omdat het niet handmatig gewogen en ingevoerd hoeft te worden. De chauffeur is nóg sneller weer onderweg. 

Van Happen Afvalstoffentransport

Van Happen Containers

Van Happen Containers rijdt al enige tijd met de mobile devices van MobiCoach. Naast dat Van Happen het gemak heeft van de standaardfunctionaliteiten, heeft MobiCoach in opdracht van Van Happen Containers een koppeling gelegd met een weegsysteem. Zo weet Van Happen exact hoeveel kilo er op een ophaallocatie is opgepikt en kan de factuur direct worden verstuurd. 

Mogelijk vindt u dit ook interessant

Kiepautobedrijven

Van het totale binnenlandse vervoer wordt een kwart met kiepwagens vervoerd. Bouwmaterialen, grind, zand,...

Lees meer
Schuiven naar boven