Bel direct: +31 412 690 690

MET DE MOBICOACH-APP FLEXIBEL EN ZORGELOOS OP WEG

In het transport draait alles om snel schakelen, hoe krijg je zo efficiënt mogelijk de vracht van A naar B? Als een organisatie snel wil schakelen, heeft ze een partner nodig die ook snel kan schakelen. MobiCoach kan die partner zijn.

app mobicoach transport

MobiScout Mobile kan als vervanger van de vaste boordcomputer geïnstalleerd worden op smartphones van eigen chauffeurs of charters. De oplossing wordt toegespitst op de specifieke tak van transport waarin het betreffende bedrijf zich in bevindt. Registratie van activiteiten, emballage, temperaturen, barcodes en productafhankelijke voorwaarden worden steeds belangrijker voor de afwikkeling van het transport.

WERKWIJZE MOBICOACH

“25 jaar geleden ben ik begonnen met MobiCoach omdat ik vond dat het transport efficiënter geregeld zou moeten worden”, vertelt Twan Goossens, ceo bij MobiCoach. “Dat zie je terug in onze oplossing, waar veel van de ervaringen en wensen van onze klanten in terugkomen.”

Een van de klanten die tevreden zijn over de werkwijze van MobiCoach is Wilbert van Uden eigenaar van Van Uden-Bekx Transport. “MobiCoach is altijd bereid om met ons mee te denken, zodat we steeds efficiënter gaan werken”, zegt hij. “Onze chauffeurs gaan dan ook zorgeloos op weg.”

OOK GESCHIKT VOOR THUISWERKEN

logo mobicoach

De oplossing van het softwarebedrijf kan juist ook tijdens de coronacrisis uitkomst bieden, aldus Goossens. “In deze tijd is het heel fijn dat je alle werkzaamheden die je normaal gesproken op kantoor zou uitvoeren, nu volledig vanuit huis kunt doen.”

Lees het artikel ook op: https://www.transportlogistiek.nl/bedrijfondernemer/met-de-mobicoach-app-flexibel-en-zorgeloos-op-weg/

MET DE MOBICOACH-APP FLEXIBEL EN ZORGELOOS OP WEG
Schuiven naar boven