Bel direct: +31 412 690 690

Emballage-oplossing in themaspecial Transport & Logistiek

Via Regio in Bedrijf is aan MobiCoach gevraagd of ze de emballage-oplossing voor Sligro graag wilden toelichten. Binnen een themaspecial van Regio in Bedrijf, genaamd Transport en Logistiek, wilden ze graag alle klanten aan bod laten die oplossingen hebben binnen deze sector.

Naast het al bekende fleetmanagementsysteem van MobiCoach, is de recent uitgebreide emballagemodule in de spotlight gezet. Deze wordt inmiddels door vele klanten van MobiCoach gebruikt, waaronder Sligro. Het registreren van geleverde en retour genomen emballage wordt zo in een systeem eenvoudig verwerkt. Afvinken en controleren, zorgt ervoor dat alle administratie van de chauffeur niet meer handmatig hoeft, maar automatisch verwerkt kan worden.

Lees nu het artikel in de themaspecial Transport en Logistiek

Emballage-oplossing in themaspecial Transport & Logistiek
Schuiven naar boven