Bel direct: +31 412 690 690

Meekijken op het dashboard van de chauffeur

Naast het leveren van fleetmanagementsystemen, voorziet MobiCoach ook in Mobile Device Management. Dit wil zeggen, dat MobiCoach het complete beheer over toestellen op afstand kan uitvoeren.

Bij Van der Heijden Internationale Transporten B.V. in het Limburgse Wahlwiller zijn ze met deze extra service erg tevreden. De toestellen worden gebruikt waar ze voor bedoeld zijn; het navigeren en gebruiken van het fleetmanagementsysteem. De toestellen worden zo ingericht dat het alleen voor werk-gerelateerde activiteiten gebruikt kan worden. Andere instellingen worden afgeschermd, maar ook updates kunnen uitgevoerd worden op afstand.

Regio in Bedrijf sprak met support engineer Theun Schellekens van MobiCoach en met Patrick Fricker van J.H. van der Heijden Internationale Transporten B.V. over mobile device management en de oplossing van MobiCoach. Graag dit artikel lezen? Bekijk het op Regio in Bedrijf

Meekijken op het dashboard van de chauffeur
Schuiven naar boven